miercuri, 8 aprilie 2009

G George Becali arest

Renumitul Gigi Becali a fost retinut de catre procurori, joi,02 aprilie la ora 13:00 potrivit parchetului de langa de pe langa tribunalul Bucuresti, cu alte inca patru persoane , ulterior fiind arestata si cea de a sase. Cea de a saptea persoana nu a fost gasita de catre politisti.
Potrivit Politiei Capitalei, la data de 26 spre 27 ianuarie in jurul orei 00:35 , dispecera a fos sesizata prin sistemul National APEL unic de Urgenta la 112, ca la intersectia strazilor Dr.felix-Nicolaie Tinulescu, mai multi indivizi au blocat un autoturism aflat in trafic , i-au agresat pe cei trei ocupanti si, folosind forta, i-au introdus in portbagajul unei masini de teren si au sesizat ca agresori au folosit arme de foc.
Ocupanti autoturismului au fost dusi intr-un imobil din Pipera ,unde au fost retinuti impotriva vointei lor timp de 3 ore , pe motiv ca iau forat masina lui becali . Finantatoru Stelei nu a depus palangere la politie pentru ca ia fost furat-a masina.
Gigi beceli este acuzat de savarsirea a trei infractiuni de llipsirea de libertate in mod ilegal, la fel ca si celelalte cinci personaje retinute joi de politisti , anunta pprocurori Parchetului de pe langa Tribunalul de la Bucuresti .
Procurori au intocnit un referat cu propunere preventiva de arestare preventiva a inculpatilor timp de 29 de zile .
Gigi Becali va fii retinu in arestul politie pana in data de 1 mai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu